Wie licht nu wie op in thrillerachtige The Good Liar?

FILMHUISNIEUWS

Zolang het je niet in het echte leven overkomt, is het heerlijk om een oplichter in actie te zien. Bijvoorbeeld in de film ‘The Good Liar’ die Filmhuis Stiens maandag 1 november vertoont in De Skalm in Stiens. Aanvang 20 uur.

Grote troeven in ‘The Good Liar’ zijn de beide hoofdrolspelers, twee grote namen uit de Britse cinema: Dame Helen Mirren en Sir Ian McKellen. Nooit eerder waren ze samen in een film te zien, tot nu.

McKellen speelt Roy Courtnay, een tachtiger die zijn hele leven lang al de boel loopt te flessen. Via een datingsite ontmoet hij de kwieke zeventigplusser Betty McLeish (Mirren), die om wat gezelschap verlegen zit. Na enkele afspraakjes ziet Roy in haar een perfect slachtoffer om eens flink kaal te plukken. Zeker als hij ontdekt dat ze over aardig wat spaarcenten beschikt. Betty’s kleinzoon Stephen wantrouwt zijn oma’s nieuwe vriend. Zijn ogenschijnlijk naïeve Betty lijkt met open ogen in de val te lopen, maar schijn bedriegt. ‘The Good Liar’ is een thriller van Britse makelij en dan zit je altijd goed.

Reserveren verplicht!

Wim Vervoort

Geachte bezoeker van het Filmhuis Stiens.

Als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen na 25 september zal vanaf 4 oktober 2021 Filmhuis Stiens bij de voorstellingen in de Skalm gebruik maken van de CoronaCheck-app voor bezoekers vanaf 13 jaar. De toegang tot het filmhuis zal alleen verleend worden op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app of op papier en vanaf 14 jaar in combinatie met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Een bewijs in een andere vorm (zoals b.v. het ‘gele boekje’) is niet geldig.

Hopen op uw begrip,

Bestuur Filmhuis Stiens

Geachte filmliefhebber,

Het bestuur heeft na rijp beraad besloten twee belangrijke veranderingen door te voeren. Ten eerste wordt de prijs van een toegangskaartje, nadat die jarenlang gelijk is gebleven, met 1 euro verhoogd. Dat is nodig, omdat de kosten van de licenties voor de vertoonde films fors zijn gestegen.

De tweede verandering is dat voortaan -  net als bij veel theaters en andere evenementen al gebruikelijk is – in de prijs van het kaartje ook die van een consumptie in de pauze zit. Dat maakt het voor u en voor ons in de pauze gemakkelijker.

Het bestuur Stichting Filmhuis Stiens